Om meg

Meg i Serengeti sommern 2014 med lite og lett kamerautstyr.

Meg i Serengeti sommern 2014, med lite og lett kamerautstyr.

Jeg er alltid på vei ut på en reise.

Allerede fra jeg var liten ble jeg tatt med, eller sendt ut i verden, og ble tidlig bitt av basillen. Nå som jeg er godt voksen med kone og barn har reisingen tatt andre former, men jeg har til enhver tid minst en, vanligvis to eller tre reiser på tapeten.

I skrivende stund er jeg 44 år gammel, har jobbet med foto i 1o år og fotograferer mye når jeg er ute og reiser.

En del av blogginnleggene vil nok dreie seg om fotografering, fototips for reiser og ting du kan tenke på før du drar.

Andre vil være rene reiseskildringer, men det vil også komme en del om å reise med barn.

Dikta-tur
Et prosjekt jeg har gående, er å reise på dikta-tur. Det vil si besøke ulike diktaturer. Det er fascinerende reisemål av flere grunner. For det første er det samfunn som ofte fungerer fundamentalt annerledes enn vårt eget. For det andre er det ofte land som få andre besøker, og dermed havner man ikke oppi en turistfelle. I kategorien dikta-tur havner også utbryterrepublikker, som også ofte er fundamentalt annerledes enn hva vi er vant til, og steder få mennesker reiser.

Reise med barn
Jeg har tvillinger på 7 år, som allerede har vært i 21 land, så de slipper ikke unna mamma og pappas «reisesyke». De er med på de fleste reisene jeg gjør, men det betyr ikke at vi begrenser oss til syden og Legoland. Vi har hatt dem med til så ulike steder som Kina, Tanzania, Honduras, USA, Italia og Oman. De har vært på storbyferie, på luksushotell, på sydentur, på camping og på privat overnatting hos venner i fjerne land. En del av postingene kommer til å være om å reise med barn.

Når jeg er på tur, kommer det reiseskildringer her. Mellom reisene, vil det komme saker med tips, tanker og annet jeg måtte finne på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *